Onze Medley's zijn beschikbaar voor Dweilorkest, Amusementsorkest en Showband. Geef uw wensen door via "Contact" en we nemen z.s.m. contact met u op.

Dance Party

In een doorlopend Dance-ritme kunt u achtereenvolgens Belfast(Boney M), Y.M.C.A.(Village People) en Hey Baby(Bruce Channel) ten gehore brengen.

Dance Party 2

Na het succes van Dance Party heeft deze medley een vervolg gekregen. Nummers als Rivers of Babylon(Boney M), Go West(Village People) en Amarillo(Tony Christie) zijn in een nieuw jasje gestoken in deze Dance Medley!

Evergreen-Medley

In deze Disco-medley laat u het publiek achterenvolgens genieten van "I got the music", "I'm so Excited", "Everlasting Love" en "Celebration". De titels uit deze medley zijn ook afzonderlijk te bestellen.

Polka-Party

Geschreven in de Happy-Sound stijl van James Last vind u in deze medley: Fett Polka, Fliegermarsch en het Trio van Sportpalast Polka. Alle titels in dit werk zijn arrangementen van de Polka's zoals die door James Last zijn opgenomen op de cd "Polka Party".

Rondje Hollands 2

In de serie "Rondje Hollands" wordt een ode gebracht aan het Nederlandse Lied. Zowel nummers uit vervlogen tijden als meer recentere titels komen aan bod. De medley's uit deze serie zijn uitermate geschikt voor uw Hollandse thema-avonden en zullen de feestvreugde zeker verhogen. Helaas is "Rondje Hollands 1" niet meer beschikbaar. In "Rondje Hollands 2" zitten "Vlieg met me mee..."(Paul de Leeuw), "Brandend Zand"(Gert Timmerman) en "Jij bent de Zon"(Jop) verwerkt.

Rondje Hollands 3

In de serie "Rondje Hollands" wordt een ode gebracht aan het Nederlandse Lied. Zowel nummers uit vervlogen tijden als meer recentere titels komen aan bod. De medley's uit deze serie zijn uitermate geschikt voor uw Hollandse thema-avonden en zullen de feestvreugde zeker verhogen. In "Rondje Hollands 3" komen de volgende titels langs: "Ik verscheurde je foto"(Koos Alberts), "De Clown"(Ben Cramer) en "Sta Op!"(Jan Smit).

Rondje Hollands 4

In de serie "Rondje Hollands" wordt een ode gebracht aan het Nederlandse Lied. Zowel nummers uit vervlogen tijden als meer recentere titels komen aan bod. De medley's uit deze serie zijn uitermate geschikt voor uw Hollandse thema-avonden en zullen de feestvreugde zeker verhogen. In "Rondje Hollands 4" kunt u uw publiek laten genieten van: "Als de nacht verdwijnt"(Jan Smit), "Het is weer voorbij die mooie Zomer"(Gerard Cox) en "De Glimlach van een kind"(Willy Alberti).

Rondje Hollands 5

In de serie "Rondje Hollands" wordt een ode gebracht aan het Nederlandse Lied. Zowel nummers uit vervlogen tijden als meer recentere titels komen aan bod. De medley's uit deze serie zijn uitermate geschikt voor uw Hollandse thema-avonden en zullen de feestvreugde zeker verhogen. "Als ik 's morgens lig te dromen"(Jan Smit), "Sinds een dag of 2"(Doe Maar) en "Daar bij die Molen"(Willy Derby) vormen de basis voor het succes van "Rondje Hollands 5".

Rondje Hollands 6

In de serie "Rondje Hollands" wordt een ode gebracht aan het Nederlandse Lied. Zowel nummers uit vervlogen tijden als meer recentere titels komen aan bod. De medley's uit deze serie zijn uitermate geschikt voor uw Hollandse thema-avonden en zullen de feestvreugde zeker verhogen. In "Rondje Hollands 6" barst het Carnavals-gedruis los en zitten drie traditionele Carnavals-hits van Andre van Duyn verwerkt. Met hits als "Er staat een paard in de Gang", "Ik heb zo'n mooie Bloemkolen"en "Waar is de steek van de Keizer" kan de polonaise niet lang meer uitblijven.

Rondje Hollands 7

In de serie "Rondje Hollands" wordt een ode gebracht aan het Nederlandse Lied. Zowel nummers uit vervlogen tijden als meer recentere titels komen aan bod. De medley's uit deze serie zijn uitermate geschikt voor uw Hollandse thema-avonden en zullen de feestvreugde zeker verhogen. De zevende medley in deze serie is geheel gewijd aan het repertoire van Marco Borsato. De titels "Dromen zijn Bedrog", "Je hoeft niet naar huis vannacht"en "Rood" zullen jong en oud doen meezingen terwijl u deze nummer 1-hits ten gehore brengt.

Rondje Hollands 8

In de serie "Rondje Hollands" wordt een ode gebracht aan het Nederlandse Lied. Zowel nummers uit vervlogen tijden als meer recentere titels komen aan bod. De medley's uit deze serie zijn uitermate geschikt voor uw Hollandse thema-avonden en zullen de feestvreugde zeker verhogen. In "Rondje Hollands 8" gaan we terug naar Nederlandse Hits uit de jaren 80 van de vorige eeuw. Mede door het succes van Chiel Montagne's "Op Volle Toeren" zijn deze titels nog steeds voor Jong en Oud een "Feest der herkenning". "Op Volle Toeren"(Dick Bakker), "Ik krijg een heel apart gevoel van binnen"(Corry Konings), "Kleine Jodeljongen"(Manke Nelis), "Pappie loop toch niet zo snel"(Herman van Keeken) en "Comment Ça Va"(The Shorts) vormen de achtste medley in deze serie.

Rondje Hollands 9

In de serie "Rondje Hollands" wordt een ode gebracht aan het Nederlandse Lied. Zowel nummers uit vervlogen tijden als meer recentere titels komen aan bod. De medley's uit deze serie zijn uitermate geschikt voor uw Hollandse thema-avonden en zullen de feestvreugde zeker verhogen. Rondje Hollands 9 maakt een uitstapje naar onze Zuiderburen en begint met "Anne"(Clouseau), gevolgd door "Tuintje in mijn hart"(Jan Smit & Damaru) en "Je denkt maar dat je alles mag van mij"(Frans Duyts/Andre hazes).

Rondje Hollands 10

In de serie "Rondje Hollands" wordt een ode gebracht aan het Nederlandse Lied. Zowel nummers uit vervlogen tijden als meer recentere titels komen aan bod. De medley's uit deze serie zijn uitermate geschikt voor uw Hollandse thema-avonden en zullen de feestvreugde zeker verhogen. Met Rondje Hollands 10 in uw repertoire laat het publiek genieten van: "Stiekem Gedanst"(Toontje Lager), "Eviva Espana"(Imca Marina) en "Oerend Hard"(Normaal).

Schlager Hitmix

Deze medley is de perfecte aanvulling voor uw optredens bij onze Oosterburen. "Jägerlatein"(Wencke Myhre), "Sieben Sünden"(Uwe Busse/Marc Pircher) en "Joana"(Olaf Henning) zullen ook uw optredens in Duitsland tot een waar succes maken.

That's the Way I Like 'em

Drie zeer uiteenlopende Evergreens uit de jaren '70 en '80 van de vorige eeuw zijn de titels die u in deze medley zult herkennen. "That's the way...."(KC & the Sunshine Band), "Ease on Down the Road"(Charlie Smalls/Quincy Jones) en "Proud Mary"(Creedence Clearwater Revival) zijn de ingredienten voor deze mix van Disco, Soul en Rock.

The King of Rock 'n Roll

Natuurlijk mag muziek van een van de grootste artiesten allertijden niet ontbreken op uw repertoire. In deze compilatie van Elvis' grootste hits geeft u "Jailhouse Rock", "Teddy-Bear", "Return to Sender" en "Viva Las Vegas" een nieuw leven.

Tour de France

Al decennia lang is de Franse Popmuziek erg populair in heel Europa en voor de liefhebbers hebben wij deze medley met Franse Popmuziek opgenomen. Tour de France bevat de volgende titels: "Aux Champs-Élysées"(Joe Dassin), "Poupee de Cire, Poupee de Son"(France Gall) en "Non Non Rien N'a Changé"(Les Poppys).